Головна Новини Суспільство події В окупованому Маріуполі кондуктор виштовхнула дитину з автобусу через відсутність решти
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Маріуполі кондуктор виштовхнула дитину з автобусу через відсутність решти

Маріупольці в окупації стикаються с постійними знущаннями та хамовитістю

сьогодні, 16:46
Поділіться публікацією:

В окупованому Маріуполі продовжується свавілля. У місцевих пабліках повідомили, що нещодавно кондуктор автобусу №10 випхала дитину, бо для хлопця не знайшлося решти за квиток. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Маріупольської міської ради.

В окупованому Маріуполі кондуктор виштовхнула дитину з автобусу через відсутність решти

Ілюстративне фото

Про інцидент повідомила мати школяра. За її словами, син повертався із музичної школи. Хлопець дав кондуктору 50 рублів, щоб сплатити за проїзд. Однак у жінки не було решти, і вона почала виганяти дитину з автобуса.

Як повідомили маріупольці, раніше кондуктор цього ж автобусу виштовхнула з автобуса дівчинку. Тоді дівчинка впала, вдарилася головою і мало не розбила скрипку.

"В окупації жителі залишаються абсолютно незахищеними. Усі скарги людей ігноруються так званими "правоохоронними органами". В окупаційних службах панує повне свавілля та безкарність. Нагадаємо, що раніше маріупольці повідомляли про поштарку, яка відкрито штовхає та бʼє людей похилого віку", – зазначають у міськраді.

"Ми пройшли через обстріли, голод і втрати, щоб знайти розуміння, співчуття і доброту. Але таке враження, що здобули лише байдужість, жорстокість та хамовитість!" – констатують маріупольці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти відкрили частину траси, яка поєднає Ростов з Маріуполем

Заступник голови уряду рф марат хуснуллін оголосив про відкриття низки шляхових магістралей "в історичних регіонах росії". Серед них – 10 км траси від кордону з ростовською областю до міста Новоазовськ. Там ведеться робота з розширення проїзної частини траси до чотирьох смуг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Маріупольської міської ради.

У планах окупантів зробити магістраль, яка поєднує ростов-на-дону з Маріуполем, а далі з Сімферополем. Це частина сухопутного маршруту до Криму, який так прагнуть створити загарбники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини