Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти відкрили частину траси, яка поєднає Ростов з Маріуполем
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти відкрили частину траси, яка поєднає Ростов з Маріуполем

Вони назвали це "з'єднанням історичних регіонів росії"

сьогодні, 13:48
Поділіться публікацією:

Заступник голови уряду рф марат хуснуллін оголосив про відкриття низки шляхових магістралей "в історичних регіонах росії". Серед них – 10 км траси від кордону з ростовською областю до міста Новоазовськ. Там ведеться робота з розширення проїзної частини траси до чотирьох смуг. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Маріупольської міської ради.

Окупанти відкрили частину траси, яка поєднає Ростов з Маріуполем

Дорога на Маріуполь. Фото: скріншот з відео

У планах окупантів зробити магістраль, яка поєднує ростов-на-дону з Маріуполем, а далі з Сімферополем. Це частина сухопутного маршруту до Криму, який так прагнуть створити загарбники.

"Окупанти активно розбудовують військову логістику навколо Маріуполя. Захоплене місто стало стратегічно важливим для російських окупантів. Вони використовують усі можливості – порт, залізницю, дорожні магістралі. Усе з однією метою — налагодити сполучення в обхід "кримського мосту" для забезпечення постачання окупаційної армії на Півдні та Сході України. При цьому, окуповані території включаються до єдиної логістичної мережі з росією під пропагандистським меседжем про "воз’єднання", — мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Влада міста на Донеччині закликає виїжджати, поки ще є така можливість

Щодня Покровська громада перебуває під обстрілами. Російські окупаційні війська руйнують обʼєкти критичної інфраструктури та житлову забудову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської МВА.

У громаді триває евакуація цивільного населення. Через ускладнення безпекової ситуації станцією відправлення є Павлоград. Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини