Головна Новини Суспільство події В окупантів з’явився третій напрямок атак на Луганщині: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупантів з’явився третій напрямок атак на Луганщині: подробиці

Важкі бої проходять в напрямку Сєверодонецька та Лисичанська від Золотого

26 квітня 2022, 23:18
Поділіться публікацією:

 Російські  окупанти  тепер мають  третій напрямок  для наступів  в Луганському регіоні. Вони докладають зусиль, аби  прорватись через  лінію оборони, прямуючи на Сєверодонецьк та Лисичанська від населеного пункту Золоте. Про це, перебуваючи в ефірі  інформаційного телемарафону, розповів очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

В окупантів з’явився третій напрямок атак на Луганщині: подробиці

російські війська продовжують атакувати на Луганщині (фото з відкритих джерел)

Як зазначив посадовець, агресор всі резерви перекинув на населені пункти Рубіжне та  Попасна.  Але загарбники рвуться і за третім напрямком  - на українські міста  Сєверодонецьк, Лисичанськ  зі сторони селища  Золотого. Зараз  на  цій території відбуваються  важкі  бої. Бо загарбники мають намір  прорвати  за цим напрямкам оборону. Але їм це не вдається.

Голова Луганської ОВА, додав, що вони мають великі втрати. "Ворог намагається зробити прорив, закріпитися, а потім туди вже кидати усі сили, щоб розвити успіх. Але поки їм це не вдається, дуже багато людей втрачають", — сказав Гайдай

Ще посадовець   проінформував про  вчорашні  вибухи  в  зайнятій окупантами  Кремінній, в приміщенні  міськвиконкому.

"Вони вирішили провести нараду. В двох будівлях були морячки, які викидали недопалки під ноги. Газ підірвався у двох будівлях, в будівлі мерії і так званої міліції. І там, і там великі втрати. В будівлі мерії так званий народний мер загинув, ще купа народу, на першому поверсі, десь тридцять охоронців, хтось був з ФСБ. І в будинку міліції так само, дуже багато так званих, силовиків загинуло. Непоганий день", — зазначив керівник Луганської ОВА. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що агресор втратив до 90% десантників у війні проти України. Міністерство оборони України подає втрати ворога у кількості 21300 осіб за два місяці війни. В той же час є інформація про те, що в Україні загинуло близько 90% кращих десантників війська росії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини