Головна Новини Суспільство події В Одеській області побилися мер міста та голова районної ради: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області побилися мер міста та голова районної ради: подробиці (ВІДЕО)

В Одеській області під час засідання побилися чиновники

7 липня 2022, 19:08 comments1173
Поділіться публікацією:

На одному із засідань в Одеській області побилися чиновники, міський голова Білгород-Дністровського Віталій Граждан та голова районної ради Григорій Мельниченко. Відповідне відео з'явилося у соціальних мережах.

В Одеській області побилися мер міста та голова районної ради: подробиці (ВІДЕО)

В Одеській області побилися чиновники (фото з відкритих джерел)

 Інцидент трапився 7 липня. Григорій Мельниченко накинувся на Віталія Граждана через те, що той  назвав його "наркоманом".

 На опублікованому відео видно, що мер міста на засіданні поводився не дуже професійно та назвав голову райради "наркоманом". А той, у відповідь, назвав його  "п**ерасом" та "збоченцем" та почав поводитися агресивно. Далі вхід пішли кулаки та зав'язалася бійка.

 Посадовців намагалися заспокоїти та вгамувати присутні на засіданні люди, але керівники далі продовжили обзивати один одного.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Бутусов накинувся з кулаками на Шуфрича у прямому ефірі. Під час  прямого  ефіру  програми "Свобода слова зі Савіком Шустером" нардеп  Нестор Шуфрич отримав удар в обличчя від  працівника  українського  медіа  Юрія Бутусова. Згадані учасники програми продовжили  лупцювати одне одного в партері. Перепалка почалася з того, коли Шуфрич зазначив, що виборці “ОПЗЖ” — такі ж громадяни України. “Ви їх зрадили. Вся фракція втекла за кордон”, — відповів на це  журналіст. За словами Юрія Бутусова, фракції ОПЗЖ зараз в країні немає. А сам Шуфрич -  "російський  клоун".   Також журналіст зазначив, що телеглядачі мусять дивитись в цей час виступи "зрадників". І  поставив вимогу ведучому припинити надавати слово "негідникам".“Зрадника встановлює суд”, — щойно розпочав  нардеп., Але Бутусов перебив його слова. Під час висловлювання  про рівність усіх українців незалежно від того, якою мовою вони розмовляють, депутат від ОПЗЖ   злетів зі стільця від удару свого емоційного опонента.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини