Головна Новини Суспільство події В Одесі заборонили купатися: на пляжах виявлена кишкова паличка
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі заборонили купатися: на пляжах виявлена кишкова паличка

Незважаючи на те, що морська вода не відповідає епідеміологічним нормам навіть в 50 м від берега, туристи і місцеві жителі продовжують купатися

6 липня 2020, 17:54 comments1343
Поділіться публікацією:








На всіх пляжах від Аркадії до 16 станції Великого Фонтану виявлена кишкова паличка. Про це повідомляє видання "Думська".

В Одесі заборонили купатися: на пляжах виявлена кишкова паличка

Як відзначають одеські лабораторії, морська вода не відповідає санітарним нормам навіть в 50 метрах від берега, але гості міста і місцеві жителі продовжують активно плескатися в хвилях.

Працівники лабораторних центрів в літній сезон беруть проби води щотижня, але не менше п'яти днів необхідно, щоб отримати кінцевий результат про стан води.

"На санітарний стан морської води впливають такі фактори як погода і самі пляжники, хоча, незалежно від показників проби, їх поведінка не змінюється", — вказують журналісти.

Самі відпочиваючі стверджують, що їх не лякає ризик зараження різними інфекціями, адже мікрофлора морської води ніколи не буває ідеально чистою і подібні ризики існують кожен сезон.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський у минулі вихідні скупався на пляжі Ланжерон, який визнаний на сьогодні самим чистим і безпечним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини