Головна Новини Суспільство події В Одесі стався вибух у будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі стався вибух у будинку

З-під завалів дістали двох людей

27 квітня 2021, 00:41
Поділіться публікацією:

В Одесі на вулиці Сєрова стався сильний вибух газу в будинку. Зараз на місці працюють рятувальники, поліцейські, чергує швидка.

В Одесі стався вибух у будинку

Вибух в будинку (фото з відкритих джерел)

Про це пишуть очевидці.

За їх словами, вибух був досить сильний. Але невідомо, чи є постраждалі. У ГСЧС надійшов виклик про вибух побутового газу на вулиці Сєрова, 38 в приватному одноповерховому будинку.

З-під завалів  дістали двох людей. Їх доставили в лікарню. За словами свідків, обвалився дах і несучі стіни.

Нагадаємо, в Кропивницького в житловій багатоповерхівці прогримів вибух, після чого почалася пожежа. В результаті постраждали двоє людей, їх госпіталізували, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій. Відзначається, що вибух стався в однокімнатній квартирі на другому поверсі дев'ятиповерхівки на вул. Юрія Коваленка. Коли співробітники рятувальної служби прибули на місце, в квартирі вже була пожежа. За попередніми даними, в результаті вибуху постраждали дві людини. Ще сім громадян евакуювали. Вогонь загасили о 20:40. На місці працювали 20 осіб особового складу та 7 одиниць техніки. Попередня причина — газ.

Як повідомляли раніше в російському місті Владикавказ, що на Півдні країни, сьогоднішній ранок почалося з вибуху, який прогримів у великому супермаркеті "Магніт". Після того, що сталося магазин повністю обрушився. Так, за інформацією джерела, о 7:24 за московським часом, поки супермаркет ще був закритий, в ньому прогримів сильний вибух. В результаті цього триповерхова будівля повністю обрушили. Повідомляється також, що в ньому також був офіс, меблевий магазин і стоматологічна клініка. Відомо, що в будинку знаходився як мінімум одна людина — ювелір, який на той момент перебував у своєму офісі. 







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини