Головна Новини Суспільство події У Кропивницького прогримів вибух в багатоповерхівці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кропивницького прогримів вибух в багатоповерхівці

У Кропивницького в квартирі дев'ятиповерхового будинку прогримів вибух, постраждали двоє людей

9 березня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

У Кропивницького в житловій багатоповерхівці прогримів вибух, після чого почалася пожежа. В результаті постраждали двоє людей, їх госпіталізували, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

У Кропивницького прогримів вибух в багатоповерхівці

Вибух (фото з відкритих джерел)

Відзначається, що вибух стався в однокімнатній квартирі на другому поверсі дев'ятиповерхівки на вул. Юрія Коваленка. Коли співробітники рятувальної служби прибули на місце, в квартирі вже була пожежа.

За попередніми даними, в результаті вибуху постраждали дві людини. Ще сім громадян евакуювали. Вогонь загасили о 20:40. На місці працювали 20 осіб особового складу та 7 одиниць техніки. Попередня причина — газ.

У Кропивницького прогримів вибух в багатоповерхівці - фото 2


Нагадаємо, в російському місті Владикавказ, що на Півдні країни, сьогоднішній ранок почалося з вибуху, який прогримів у великому супермаркеті "Магніт". Після того, що сталося магазин повністю обрушився. Так, за інформацією джерела, о 7:24 за московським часом, поки супермаркет ще був закритий, в ньому прогримів сильний вибух. В результаті цього триповерхова будівля повністю обрушили. Повідомляється також, що в ньому також був офіс, меблевий магазин і стоматологічна клініка. Відомо, що в будинку знаходився як мінімум одна людина — ювелір, який на той момент перебував у своєму офісі. Рятувальники дістали його з-під завалів. За його словами, в супермаркеті більше людей бути не повинно. На цей час немає ніякої інформації про постраждалих та загиблих. На щастя, це сталося в момент, коли супермаркет ще не відкрився і він не встиг наповнитися великою кількістю відвідувачів.

За попередньою інформацією, в супермаркеті здетонувала газоповітряна суміш. Через несправність обладнання сталася її витік, що і призвело до таких наслідків. Однак офіційно це ще не підтверджено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини