Головна Новини Суспільство події В Одесі дельфін вкусив маленького хлопчика: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі дельфін вкусив маленького хлопчика: подробиці

Трагедія сталася в одному з одеських дельфінаріїв

7 червня 2021, 14:03
Поділіться публікацією:

У дельфінарії Одеси сталася надзвичайна подія — дельфін вкусив маленького хлопчика, коли той простягнув руку до води. Дитину доправили до лікарні, де медики наклали кілька швів на кисть руки. Про це пише місцеве видання "Vgorode", публікуючи відео з місця події.

В Одесі дельфін вкусив маленького хлопчика: подробиці

Дельфіни в дельфінарії. Фото з відкритих джерел

Стало відомо, що інцидент стався в неділю, 6 червня, під час однієї з шоу-програм, коли люди можуть підійти до морських тварин, погладити і поспілкуватися з ними. Хлопчик простягнув до дельфіна руку, але той вкусив його.

Укус був досить сильним, адже дитину відправили в місцеву лікарню, де наклали кілька швів.

Тепер дирекція закладу звинувачує у всьому дорослих, мовляв, ті не догледіли свою дитину. Батьки хлопчика обурені такою поведінкою власників дельфінарію. Вони звернулися до журналістів, заявивши, що перед ними навіть не вибачилися і звинуватили їх у ситуації, яка сталася.

Тим часом одесити в соцмережах активно обговорюють інцидент, що трапився в дельфінарії "Немо". Деякі городяни пишуть, що такі випадки були і раніше.

Зоозахисники зазначають, що диким морським тваринам не місце в неволі. Адже дресирування викликають у них досить сильний стрес. Є ймовірність того, що ссавець не хотів завдати шкоди дитині. Мабуть, дельфін подумав, що йому дають рибу, тому і вкусив хлопчика. Активісти вже не перший рік виступають із законодавчими ініціативами з метою заборони в Україні таких закладів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" писало про те, що в США замерзла на смерть 11-річна дівчинка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини