Головна Новини Суспільство події В мережу потрапило відео з борту літака, який упав у Непалі
commentss НОВИНИ Всі новини

В мережу потрапило відео з борту літака, який упав у Непалі

Один з пасажирів вів пряму трансляцію під час падіння літака у Непалі. Відповідне відео потрапило в інтернет.

16 січня 2023, 19:14
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








15 січня літак компанії Yeti Airlines здійснював рейс зі столиці Непалу Катманду до туристичного міста Покхара зазнав аварії. На борту перебувало 72 людини включно з членами екіпажу, ніхто не вижив. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на BBC.

В мережу потрапило відео з борту літака, який упав у Непалі

Авіакатастрофа у Непалі. Фото з відкритих джерел

Наразі невідомо, що стало причиною аварії літака. Як запевняє речник аеропорту Ануп Джоші пілот літака не повідомляв про якісь перешкоди, а навпаки сказав, що "проблем з погодою не було".

На раніше опублікованих відео було видно, як літак наближаючись до аеропорту різко повернув у бік і впав на землю неподалік від річки Сеті, усього за кілометр від території непальського аеропорту. Тепер у мережу потрапило відео з борту літака.

Як повідомляє індійський телеканал TV9, під час польоту літака Yeti Airlines, пасажир з Індії Сону Джайсвал був у прямому ефірі в Facebook та транслював події, які відбуваються на літаку перед моментом авіакатастрофи. Наразі немає підтверджених офіційних заяв про справжність відео з борту літака.

Переглянути відео можна нижче:

Авіакатастрофа з 72 особами є найбільшою в Непалі за останні 30 років. Як запевняє місцева жителька, пілот робив усе можливе, щоб посадити літак у малозаселеному місці. Літак упав на невеликій території, де не було житлових масивів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії за перші кілька днів 2023 року сталось кілька поломок літаків.

Також "Коментарі" писали про відомого спортсмена з бейсджампінгу, який розбився під час стрибка зі скелі. До цього чоловік здійснив тисячі подібних стрибків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини