Головна Новини Суспільство події В Маріуполі «Азов» знищив групу російського спецназу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Маріуполі «Азов» знищив групу російського спецназу

Захисники Маріуполя продовжують наносити нищівні удари по російським окупантам

20 березня 2022, 21:11 comments1642
Поділіться публікацією:

Сьогодні військові, що входять до полку "Азов"  за підтримки  представників інших підрозділів Збройних Сил України провели успішну операцію з ліквідації ворожої бронетехніки. На  представлених світлинах зафіксовані  кілька моментів, коли постріли  влучили в ціль.

В Маріуполі «Азов» знищив групу російського спецназу

Українці продовжують розбивати окупантів (фото з відкритих джерел)

Разом з тим, азовці та інші українські бійці знищили  загарбників із спецназу  ГРУ військової частини з Кабардино-Балкарської Республіки. Представники полку "Азов" зараз глузують  з цих горе-агресорів: "довше їхали, ніж воювали".

Загарбники не мають змоги  увійти до міста, тому постійно  його обстрілюють. З цього дня Маріуполь обстрілюють  4 кораблі російського військово-морського флоту.

За оприлюдненою інформацією  наших захисників, загарбники продовжують завдавати  цинічних  руйнувань  українському місту, використовуючи для цього весь доступний  для цього арсенал.

"Після авіації, артилерії, різних систем та танків російські окупанти нищать місто важким озброєнням бойових кораблів", — сказано в інформації  представників  цього військового формування.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські бійці розгромили підрозділ армії РФ, який робив бронетанковий прорив у Маріуполь.На Маріупольському напрямку військові окремого загону спеціального призначення "Азов" здійснили удар по російських окупантах. Про це повідомляють Збройні сили України у Телеграм-каналі. Бої за українське місто Маріуполь тривають, попри те, що воно наразі перебуває в облозі. Бійці полку "Азов" також заявили, що за один день у Маріуполі було знищено 1 російський "Тайфун", 4 БТРи, 2 ББМ "Рись", а також чимало піхоти, зокрема 17 спецпризначенців ГРУ Росії.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

21 березня 2022, 10:50

Необходимо продумать как достать с берега или воздуха корабли русаков иначе они жизни не дадут.Возможно дальнобойная артилерия ,ракеты или самалеты.


Новини