Головна Новини Суспільство події У Сумській області в лісі загубився шестирічний хлопчик
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області в лісі загубився шестирічний хлопчик

Малолітня дитина зникла ввечері 20 серпня

21 серпня 2021, 13:37
Поділіться публікацією:

У Сумській області в лісі загубився шестирічний хлопчик

У лісі зникла дитина, фото з відкритих джерел

Співробітники поліції розшукують шестирічного Богдана Хоменка, який зник вчора близько 19 вечора в лісі біля с. Шкуратівка Сумського району. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Сумській області.

Богдан із батьками збирав ягоди в лісі й зник у той час, коли вони відволіклися.

Прикмети Богдана Хоменка: на вигляд хлопчику 5-6 років, зріст — 110-115 см, худорлявої статури, світле коротке волосся, сірі очі. На момент зникнення був одягнений у футболку сірого кольору, чорні шорти і білу бейсболку.

У Сумській області в лісі загубився шестирічний хлопчик - фото 2

Подібні випадки не рідкість, адже діти в силу свого віку часто впевнені у тому, що знають місцевість, але, захопившись чимось, що відбувається навколо, можуть втратити орієнтири та заблукати.

Зараз на розшук безвісти зниклу дитину орієнтований весь особовий склад поліції Білопільського району. У пошуках задіяні 90 поліцейських, чотири кінологи з двома собаками, 47 осіб з особового складу ДСНС і волонтери.

Правоохоронці закликають громадян не бути байдужими й повідомляти будь-яку інформацію про місцеперебування хлопчика телефоном: 0544-39-12-80 або на лінію "102".

Нагадаємо, що напередодні під час прогулянки в ліс без присутності дорослих на Закарпатті зникли відразу четверо дітей. Неповнолітніх розшукували всю ніч. Їх знайшли вранці у задовільному стані.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Херсонській області п'ятеро дітей, які відпочивали в дитячому таборі, під час шторму і сильного вітру на катамарані віднесло у відкрите море. Підлітків врятували співробітники водної поліції. На вожату табору правоохоронці склали адміністративний протокол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини