Головна Новини Суспільство події В Ізраїлі над дитячим садком виявили грандіозну нарколабораторію (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі над дитячим садком виявили грандіозну нарколабораторію (ФОТО)

Власників підпільних нарколабораторій було затримано. Їм загрожує покарання у вигляді тривалого ув'язнення.

28 грудня 2022, 04:35
Поділіться публікацією:

У центральному районі Ізраїлю правоохоронці провели спецоперацію, внаслідок якої було виявлено дві квартири, які були переобладнані під величезні нарколабораторії.

В Ізраїлі над дитячим садком виявили грандіозну нарколабораторію (ФОТО)

Нарколабораторія/ Фото з відкритих джерел

Днями, у місті Кфар-Кара, що у Шароні (центральний Ізраїль), копам надійшла інформація про те, що прямо над дитячим садком виробляють наркотики. Прибувши за вказаною адресою правоохоронці потрапили до квартири та виявили в ній величезну нарколабораторію, яка була обладнана спеціальним підсвічуванням та системою зрошення.

В Ізраїлі над дитячим садком виявили грандіозну нарколабораторію (ФОТО) - фото 2

У приміщенні виявили сотні ємностей, у яких росли кусти канабіса. Крім цього, тут була виявлена і вже висушена марихуана. Вартість наркотиків, за цінами "чорного" ринку, складає сотні тисяч шекелів. Власника домашньої нарколабораторії заарештували, а заборонені речовини вилучили.

В Ізраїлі над дитячим садком виявили грандіозну нарколабораторію (ФОТО) - фото 3

У ході проведення спецоперації правоохоронці звернули увагу на двох чоловіків, які проживали на цьому ж поверсі та поводилися підозріло. Копи попросили пустити їх у квартиру та виявили там ще одну велику нарколабораторію. У приміщенні також вирощувалися тисячі рослин канабісу та зберігалися ще десятки кілограмів марихуани.

В Ізраїлі над дитячим садком виявили грандіозну нарколабораторію (ФОТО) - фото 4

Усіх підозрюваних було затримано і незабаром вони постануть перед судом. Їм загрожує покарання у вигляді тривалого ув'язнення. Зазначається, що всі фігуранти – місцеві жителі віком від 30 років.

Переглянути відео з місця виявлення нарколабораторії можна за посиланням.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Тайсон та Холіфілд випустили цукерки з канабісом у формі надкусаного вуха (ФОТО, ВІДЕО). Жувальні цукерки Holy Ears містять по 25 мг канабісу на штуку і випускаються у трьох смаках, включаючи "Пунш із вишневим пирогом", "Пунш із кислим яблуком" та "Ягода чорного ока".

Читайте також: Названо ознаки того, що настав час припинити пити каву. Кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі, проте вживати її потрібно з розумом.

В Ізраїлі над дитячим садком виявили грандіозну нарколабораторію (ФОТО) - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини