Головна Новини Суспільство події В Івано-Франківській області двоє дівчат намагалися врятувати собаку і провалилися під лід
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківській області двоє дівчат намагалися врятувати собаку і провалилися під лід

Дівчатам вдалося самостійно вибратися з води

12 березня 2021, 11:17
Поділіться публікацією:

У Коломиї Івано-Франківської області дві дівчини провалилися під лід, коли намагалися врятувати собаку. Про це повідомили в управлінні цивільного захисту Івано-Франківської ОДА в п'ятницю, 12 березня.

В Івано-Франківській області двоє дівчат намагалися врятувати собаку і провалилися під лід

В Коломиї двоє дівчат провалилися під лід - фото з відкритих джерел

Інцидент стався напередодні на Коломийському міському озері. До рятувальників надійшла інформація про те, що на водоймі знаходиться собака і вона потребує допомоги.

"Для надання допомоги вирушили рятувальники в кількості двох осіб. По прибуттю на місце події було встановлено, що собаці надавали допомогу дві місцеві мешканки віком 15 та 20 років, які врятували собаку, проте самі провалилися під лід", — йдеться в повідомленні.

В ОДА повідомили, що дівчатам вдалося самостійно вибратися з води і вони відмовилися від медичної допомоги.

Нагадаємо, що раніше правоохоронці Берліна зганяли людей з льоду на вертольоті. До таких заходів поліції довелося звернутися, коли на льодовому покритті невеликого озера в спальному районі Берліна зібралося дуже багато людей, в тому числі — маленькі діти. Спочатку берлінці вирішили, що проводиться поліцейська операція, проте пізніше зрозуміли, що вертоліт піднятий у повітря через них. Поліцію тут же звинуватили в непрофесіоналізмі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", дослідники під 900-метровою товщею льоду в Антарктиді випадково виявили незвичайних істот. За допомогою відеокамери їм навіть вдалося зробити кілька кадрів цих живих організмів. Вчені стверджують, що відправилися взяти зразки морського дня. Для цього вони зробили кілька свердловин в шельфовому льодовику. Але на глибині 900 метрів виявили дещо інше, забувши про зразки. Вони виявили на поверхні підводного валуна живі організми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.if.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини