Головна Новини Суспільство події В Іванкові посилили комендантську годину: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іванкові посилили комендантську годину: подробиці

Ці обмеження потрібні, щоб фахівці мали змогу ліквідувати наслідки російської збройної агресії

13 квітня 2022, 20:07
Поділіться публікацією:

Очільник  Київської ОВА  Олександр Павлюк заявив про посилення комендантської години на території селища Іванків та Іванківської селищної ради.

В Іванкові  посилили комендантську годину: подробиці

Олександр Павлюк facebook.com/General.Pavlyuk)

Про це посадовець повідомив в своєму Телеграм-каналі.

 Як зазначив Олександр Павлюк,  від сьогоднішнього дня  комендантська година діятиме в цьому населеному пункті  щодня з 20:00 до 6:00. Тимчасові обмеження для  місцевих жителів будуть  діяти до 18 квітня.

"У цей час категорично забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом та пішки.Такі тимчасові обмеження для того, щоб фахівці мали змогу ліквідувати наслідки російської збройної агресії на території населених пунктів", – проінформував керівник  Київської ОВА.

Важливо, що наші військові звільнили селище Іванків   від російських загарбників 1 квітня. Цей населений пункт був захоплений російськими загарбниками в перші дні війни.

 Так само,  мер столиці Віталій Кличко оприлюднив своє звернення до мешканців Києва не спішити  повертатись до рідного міста.

Нагадаємо, що сайт Коментарі інформував про те, що  Зі зв’язаними руками, зі слідами катувань: в Сумській області вбито понад 100 мирних мешканців

В Сумському  регіоні російські загарбники замучили більше 100 мирних  мешканців. Ті, хто переніс окупацію, страждають від серйозних психологічних травм.

 Про це заявив під час брифінгу голова Сумської ОВА Дмитро Живицький . Як зазначив посадовець, чимала кількість людей вважається зниклою безвісти,  в ці дні їх шукають. Є й мешканці регіону, які перебувають в полоні в загарбників. Разом з тим, більше 100 виявлених сумчан знайшли зі слідами катувань "Загинуло більше 100 мирних мешканців, але, на жаль, ця цифра збільшується з кожним днем, бо знаходять тіла — зі зв’язаними руками, зі слідами катувань, розстріляні пострілами в голову, це страшні речі.  
 

 

 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivoda/3204
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини