Головна Новини Суспільство події В Індії обвалився величезний міст вдруге за рік (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії обвалився величезний міст вдруге за рік (ВІДЕО)

В одному з індійських штатів зруйнувався величезний міст. Місцеві жителі зафіксували обвал на відео.

5 червня 2023, 13:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Міст через річку Ганг в індійському штаті Біхар, обвалився вдруге за рік. Наразі про жертв від обвалу мосту не повідомлялось, а очевидці встигли зняти на відео інцидент. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Times of India.

В Індії обвалився величезний міст вдруге за рік (ВІДЕО)

Зруйнований міст в Індії. Фото з відкритих джерел

Новий дорожній міст мав з’єднати населений пункт Султангандж з містом Кхагарією, які роз’єднані великою річкою Ганг. 4 червня ввечері нова чотирисмугова конструкція зруйнувалась та впала у індійську річку.

Як повідомляють місцеві ЗМІ обвалилось кілька великих плит, а жителі встигли зафіксувати руйнування моста.

Головний міністр штату Біхар Нітіш Кумар оголосив про створення слідчої комісії, яка має знайти винних та покарати посадових осіб, які помились.

"Для будівництва мосту використовувалися нестандартні матеріали. Міністра найменше турбує розвиток Біхару. Він повинен піти у відставку після цього інциденту", — повідомив очільник опозиційної партії штату Біхар Самрат Чоудхарі.

Цікаво, що це другий випадок за останній рік, коли міст завалився. Подібний інцидент стався минулого року. Тоді слідство виявило, що під час будівництва мосту використали неякісні матеріали.

Компанія Nitish, яка почала будівництво мосту у 2014 році та обіцяла його завершити у 2020, кілька разів оголошувала про відкладання кінцевого терміну експлуатації мосту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що погоня винищувачів закінчилася катастрофою: загинуло четверо людей.

Також "Коментарі" писав, що індійському храмі виявили найстарішу оптичну ілюзію, де на одному малюнку можна одразу побачити двох тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини