Головна Новини Суспільство події В Харкові п'яний співробітник СБУ влаштував стрілянину в розважальному закладі: поранено людину
commentss НОВИНИ Всі новини

В Харкові п'яний співробітник СБУ влаштував стрілянину в розважальному закладі: поранено людину

Дебошир поранив людину. Тяжкість тілесних ушкоджень потерпілого встановлюється

3 вересня 2020, 21:52
Поділіться публікацією:

Слідчі Полтавського територіального управління ДБР, розпочали досудове розслідування стрілянини, яка сталася в  одному з розважальних закладів Харкова за участю співробітника СБУ. Про це інформує прес-служба ДБР.

В Харкові п'яний співробітник СБУ влаштував стрілянину в розважальному закладі: поранено людину

Джерело: lastday.club

"За попередньою інформацією, 2 вересня 2020 року близько 4-ї ранку старший консультант-експерт СБУ, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння в розважальному закладі, здійснив три постріли зі спеціального засобу ПМ-Т, внаслідок чого 30-річний громадянин отримав декілька кульових поранень. Тяжкість тілесних ушкоджень потерпілого встановлюють", — повідомляється на офіційному сайті ДБР.

Наголошується, що після інциденту охорона розважального закладу викликала співробітників поліції, які, в свою чергу, передали справу ДБР.

Під час слідчих дій було вилучено пістолет ПМ-Т, два магазини, 13 набоїв із гумовою кулею та три гільзи від патрона.

Наголошується, що відкрито кримінальну справу за фактом хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.  

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Харківського гарнізону, оперативний супровід – підрозділи Внутрішньої безпеки СБУ.

Раніше "Коментарі" писали, що СБУ заблокувала діяльність піраміди B2B jewelry.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини