Головна Новини Суспільство події В ДТП в Одесі загинув 26-річний український боксер
commentss НОВИНИ Всі новини

В ДТП в Одесі загинув 26-річний український боксер

Він був чемпіоном України

9 листопада 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

В місті Одеса  трамвай смертельно травмував 26-річного вітчизняного боксера Івана Соловйова. Про це інформує Федерація боксу Одещини.

В ДТП в Одесі загинув 26-річний український боксер

Йому було 26 років (фото з відкритих джерел)

Смертельна трагедія сталась 7 листопада на Люстдорфській дорозі. Житель міста переходив вулицю не на пішохідному переході.  Водій пробував застосувати екстрене гальмування та подавав звуковий сигнал про небезпеку, але уникнути наїзду на молоду людину вже  не міг.

Тіло смертельно травмованого спортсмена  витягали з допомогою спеціального крана. Водієві міського транспорту довелось викликати швидку.

 Важливо, що в 2013 році Іван Соловйов виборов звання чемпіона нашої країни серед боксерів у віці до 22 років. В 2015 році став фіналістом Кубка країни. Трагічно пішов з життя і рідний брат боксера. Його збив автомобіль.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що трагічно загинув відомий боксер-чемпіон. Молдавський боксер-чепміон Василь Білоус загинув в результаті ДТП. За інформацією правоохоронних органів, спортсмен не впорався з керуванням свого легкового автомобіля і врізався будівлю монастиря в селі Каларашовка, яке знаходиться за 240 кілометрів від столиці Молдови. У Мережі з'явилися фотографії з місця події. На них можна помітити, що удар при зіткненні був настільки сильним, що передня частина автомобіля склалася гармошкою. Василь Білоус неодноразово ставав чемпіоном Молдови. У 2012 році став першим боксером своєї країни, якому вдалося стати володарем олімпійської ліцензії і виступити на Іграх в Лондоні. У 2017-му завоював "бронзу" чемпіонату Європи, що проходив в Харкові.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини