Головна Новини Суспільство події У ДБР викрили масштабну аферу підполковника ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДБР викрили масштабну аферу підполковника ЗСУ

Військовий привласнював пальне, призначене для ООС

29 квітня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

Підполковника Центрального управління забезпечення пально-мастильними матеріалами тилу Командування Сил логістики Збройних Сил України підозрюють у розкраданні 60 тисяч літрів пального, призначеного для зони ООС. Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

У ДБР викрили масштабну аферу підполковника ЗСУ

ДБР - фото з відкритих джерел

Правоохоронці викрили схему махінатора, за якою він на постійній основі постачав додатковий літраж пального одній із військових частин на Харківщині, де заступник командира збував його автозаправним станціям.

Працівники ДБР оцінюють масштаби вкраденого на більш ніж 1,7 мільйона гривень. 

"Підполковник підозрюється у заволодінні військовим майном повторно, у складі організованої злочинної групи. У разі доведення вини йому загрожує до 12 років позбавлення волі", — заявляють  у ДБР.

Іншим особам, причетним до розкрадання пального, про підозру повідомили раніше.

"Коментарі" розповідали, що Служба безпеки України розкрила гучну справу про викрадення топменеджера однієї з компаній із видобутку газу у 2012 році. 

За даними слідства, замовив викрадення експартнер із бізнесу потерпілого, який був депутатом парламенту кількох скликань, а також головою Міністерства транспорту і зв'язку.

Нагадаємо, що раніше в Службі безпеки України розповіли про те, як експерт із телеканалів Медведчука Юрій Дудкін, якого затримали за державну зраду, співпрацював з Російською Федерацією і отримував вказівки від кураторів із Першого каналу.

Також 25 лютого СБУ оголосила в розшук блогера та політика Анатолія Шарія через те, що він не з'явився на допит.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини