Головна Новини Суспільство події В Чорноморську, на дні народження мера виступав балет: що відомо про розкішне свято чиновника
commentss НОВИНИ Всі новини

В Чорноморську, на дні народження мера виступав балет: що відомо про розкішне свято чиновника

Завідувачка відділу культури станцювала для мера "Лебедине озеро"

16 вересня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Мера міста Чорноморська  місцеві працівники культури дуже оригінально привітали з іменинами. Просто в приміщенні, де проводяться засідання, самодіяльні артисти виконали балетний танець. Роль білосніжної лебідки виконала керівниця міського осередку культури, а директор палацу культури мав роль представника негативної  сили, яка бореться з усіма позитивними здобутками, які з'явились в Чорноморську з початком роботи нового мера.

В Чорноморську, на дні народження мера виступав балет: що відомо про розкішне свято чиновника

Чиновник з розмахом святкував (фото з відкритих джерел)

Вийшло дуже творчо та оригінально. Винуватцю свята, якого  вітали мовою балетного танцю, сподобалось. Невідомі учасники наради зняли відео і розмістили його в соціальній мережі. І там вже думки розділились. В коментарях писали, що так працівники прогинаються перед начальником, що  навіть балет танцюють.

 Сам мер міста стверджує, що тут немає нічого особливого. Жителі сонячної Одещини – люди з особливим почуттям гумору. Можуть не лише балетний номер станцювати. Їм все по силах.

Керівник міської влади переконаний, що навіть негативний піар стане хорошою нагодою для того, щоб про це місто дізналось якомога більше українців. 

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомили, що стало відомо, як Зеленський відсвяткував день народження .5 січня, у президента України Володимира Зеленського був день народження. Йому виповнилося 43 роки. Це свято гарант країни вирішив відсвяткувати 29-го січня. Зеленський вирішив організувати вечірку. Вона відбулася в Києві у квартирі співвласника студії "Квартал-95", який за сумісництвом є бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського Тімура Міндіча.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини