В англійському нічному клубі зарізали футболіста прямо на танцполі (ФОТО)

Нічний клуб був настільки переповнений відвідувачами, що одразу навіть ніхто не зрозумів, що молодий хлопець спливає кров'ю і йому потрібна допомога.

Днями в популярному нічному клубі під назвою The Crane, розташованому в Дігбеті (Англія), сталося шокуюче вбивство.

Так, повідомляється про те, що пізно вночі у закладі відбулася сутичка між двома компаніями. Під час конфлікту, який швидко переріс у бійку, смертельне ножове поранення отримав молодий хлопець. Варто зазначити, що в переповненому нічному клубі навіть ніхто відразу й не звернув увагу на молоду людину, яка спливає кров'ю.


Лише згодом на місце події були викликані медики та правоохоронці. На жаль, на той час постраждалий помер від ножових поранень.

Як виявилося, у нічному клубі був убитий молодий 23-річний футболіст Коді Фішер, який подавав великі надії та грав за футбольний клуб "Стратфорд Таун", який виступає в Центральному Прем'єр-дивізіоні Південної ліги. Також він грав за "Бромсгроув Спортінг".

Того фатального вечора Коді прийшов у клуб із друзями. Раптом у нього виник конфлікт з іншим відвідувачем клубу, який поводився агресивно. Зрештою молодий хлопець отримав смертельні ножові поранення та помер на місці події.


Очевидці трагедії, які побажали залишитися анонімними, заявили ЗМІ про те, що охорона клубу практично не оглядала відвідувачів і кожен міг пронести із собою зброю.

Причини та обставини трагедії встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування, інформує MailOnline.

Раніше "Коментарі" писали про те, що чоловік стікав кров'ю: доставниця піци відкусила палець клієнту (ФОТО 18). Потерпілому знадобилася екстрена медична допомога, оскільки він втратив багато крові. Чоловік досі шокований тим, що сталося.

Читайте також: У США сталося масове загадкове вбивство студентів: подробиці, що шокують (ВІДЕО,ФОТО). Молодих людей було виявлено зарізаними у власних ліжках. Злочинець продовжує розгулювати на волі .