Головна Новини Суспільство події Ув'язнений вкрав з рахунків українців майже півмільйона гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Ув'язнений вкрав з рахунків українців майже півмільйона гривень

За попередніми даними, жертвами злочинця стали понад двохсот осіб

11 вересня 2020, 12:29 comments1440
Поділіться публікацією:

Один з ув'язнених за допомогою телефону і виходу в інтернет заробив понад 400 тисяч гривень, пропонуючи неіснуючі товари за низькими цінами. Про це повідомляє портал "Інтернет.Юа".

Ув'язнений вкрав з рахунків українців майже півмільйона гривень

Чоловік, який відбуває термін в одній із колоній України, створив інтернет-магазин побутової техніки за низькими цінами. Обов'язковою умовою отримання товару була підписка на сторінку і часткова оплата товару. Часом це становило половину загальної суми. Коли довірливі користувачі виконували переклад, товар їм не надходив. За даними Національної поліції, жертвами злочинця стали понад 200 осіб, а сам ув'язнений заробив понад 400 тисяч гривень.

На цей момент 29-річний чоловік отримав повідомлення про шахрайство, яке передбачає термін ув'язнення від трьох до восьми років. За якою статтею він зараз перебуває в колонії, наразі невідомо.

Раніше "Коментарі" публікували рейтинг найпопулярніших схем серед шахраїв.

Серед найпоширеніших історій шахраїв — надзвичайна ситуація з близькою людиною. Зловмисники повідомляють, мовляв, близький родич потрапив в біду, тому ви повинні заплатити за розв'язання цього питання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини