Головна Новини Суспільство події "Укрзалізниця" прокатала пасажирів у вагоні для худоби: люди мокли під дощем прямо в плацкарті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" прокатала пасажирів у вагоні для худоби: люди мокли під дощем прямо в плацкарті

У мережі опублікували відео, як пасажири ПАТ "Укрзалізниця" мокнуть під дощем, що не було передбачено вартістю квитка

2 липня 2020, 14:00 comments2416
Поділіться публікацією:

Пасажири вагона-плацкарта ПАТ "Укрзалізниця", який слідував за маршрутом Апостолове-Херсон, потрапили під дощ, оскільки дах поїзда повністю продірявився. Публікацію з відео інциденту опублікував громадський діяч  Дмитро Карп.

"Укрзалізниця" прокатала пасажирів у вагоні для худоби: люди мокли під дощем прямо в плацкарті

Так, на відео явно відображено, що люди знаходяться в умовах потопу під час дощу і намагаються сховатися від вологи під верхніми полицями.

Інцидент стався 30 червня, але офіційних коментарів по ньому залізниця не надала, так само нічого не знають про нього в службі підтримки УЗ.

Обурені користувачі соціальних мереж почали активно ставити питання міністру інфраструктури Владиславу Криклію, але він також поки не виявив ініціативи, аби пояснити причину умов, в яких їхали люди, що заплатили за тригодинний шлях більше ста гривень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ПАТ "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на додаткові потяги в напрямку південних регіонів на літній сезон. У всіх маршрутах передбачена сувора дисципліна, згідно з приписами МОЗ з карантину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини