Головна Новини Суспільство події Україну сколихнув землетрус магнітудою 4,3 бали: які області відчули поштовхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну сколихнув землетрус магнітудою 4,3 бали: які області відчули поштовхи

Епіцентр землетрусу магнітудою 4.3 бали за шкалою Ріхтера був на Тернопільщині неподалік Чорткова

23 вересня 2021, 10:50 comments1787
Поділіться публікацією:

У четвер, 23 вересня, мешканці Хмельницької, Тернопільської та Вінницької областей відчули землетрус і гул, ніби величезна вантажівка за вікном проїхала. Підземні поштовхи українці відчули близько 6:18 ранку.

Україну сколихнув землетрус магнітудою 4,3 бали: які області відчули поштовхи

Землетрус. Фото сайту VolcanoDiscovery

За повідомленням VolcanoDiscovery, епіцентр землетрусу магнітудою 4.3 бали за шкалою Ріхтера був на Тернопільщині неподалік Чорткова, ближче до межі з Івано-Франківською областю в районі р. Дністер.

За даними Головного центру спеціального контролю, землетрус зафіксували на глибині 10 кілометрів на межі Тернопільської та Івано-Франківської областей. 

"Сьогодні о 06:17:57 засобами Головного центру зареєстровано відчутний землетрус на території України. Попередні розрахунки:  координати 48,93 пн.ш. 25,88 сх.д.  Тернопільська область, поблизу м.Чортків, магнітуда М=4.3, розрахункова інтенсивність 5 балів шкала MSK() . За повідомленнями, землетрус відчувався людьми на відстані біля 100 км. Для уточнення наслідків землетрусу на сайті є форма "Я відчував землетрус", прохання всіх причетних заповнити", — йдеться у повідомленні.

Також повідомлялось раніше, що в Австралії стався потужний землетрус: стихія руйнує міста.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на Канарах відбувається виверження вулкана. Потоки розпеченої вулканічної породи рухаються у напрямку до кількох населених пунктів. Жителі небезпечних районів були змушені покинути свої будинки. Лава знищує будинку. Евакуюватися допомагають військові. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на Японію обрушився потужний тайфун під назвою Чанту. Фахівці попереджають громадян про можливі зсуви і повені. У центральних районах країни були скасовані кілька сотень авіарейсів. На деяких залізничних лініях призупинено рух поїздів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини