Головна Новини Суспільство події Українські заробітчани повертаються до Європи: на кордоні з Польщею величезні черги
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські заробітчани повертаються до Європи: на кордоні з Польщею величезні черги

У чергах понад 600 автомобілів

10 січня 2022, 21:15
Поділіться публікацією:

Перед  пунктами пропусків  в західних областях нашої країни на в’їзд до Євросоюзу вже вишикувались черги, протяжністю на кілометри. Таке буває постійно після закінчення новорічно-різдвяних вихідних. Громадяни нашої країни знову їдуть до Європи, адже там їх чекає робота. Про це інформує ТСН.

Українські заробітчани повертаються до Європи: на кордоні з Польщею величезні черги

На кордоні з Польщею великі черги(фото з відкритих джерел)

Зокрема, на всіх 6 пропускних пунктах Львівщини, в черзі вишикувались більш як 600 авто. Найбільше скупчення транспорту на території митного поста  "Краковець. Утворилась черга протяжністю понад три кілометри. 

За розповідями кермувальників авто, вони перебувають в черзі на прикордонні вже шість годин. І це багато часу, адже раніше бувало година-дві, а вони повертаються на роботу. Найдовше водії стояли на цьому митному переході аж дев’ять годин.

Зміна прикордонників на посту триває дев’ять годин. За цей час вони  перевірили 450 авто. Навіть спілкувались з польськими колегами, аби і вони швидко та динамічно пропускали співвітчизників.

Як зазначив керівник відділу інспекторів прикордонної служби посту  "Краковець" Сергій Веретільник, такі скупчення в післясвяткові дні  прогнозовані. Тому в цей час збільшено кількість інспекторів змін, які працюють в прикордонних нарядах. Тут так само наявні чотири смуги руху, якими для пришвидшення можуть рухатись легкові автомобілі.

 Зараз найбільше транспорту збирається на двох пунктах пропуску. Це – "Шегиня"  та "Краковець", бо через них і далі вже польською територією зручно доїхати до інших європейських країн. Разом з тим, аби в’їхати до Польщі, окрім документів про вакцинацію, потрібно мати ПЛР-тест чи антиген. Їх можна зробити і на території пункту пропуску.

 Прикордонники роблять прогноз про пік автомобільних черг вже сьогоднішньої ночі і, завтра, у вівторок. Разом з тим, така ситуація, коли машин буде ще багато, може мати місце до завершення  цього тижня.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Польщі повернули загублені гроші українському заробітчанину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини