Головна Новини Суспільство події Українські війська збили ворожий літак та безпілотник
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські війська збили ворожий літак та безпілотник

Українські військовослужбовці збили російський літак та безпілотник: відомі подробиці

26 березня 2022, 18:40
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 26 березня, українські війська завдали ворогові чергових втрат. Був збитий російський літак та безпілотник. Про це на Facebook-сторінці повідомило Повітряне командування "Схід".

Українські війська збили ворожий літак та безпілотник

Українські війська збили ворожий літак та безпілотник / Фото: ВС ВС Украины

Наголошується, що на Слобожанському напрямку зенітні ракетні війська Повітряних Сил України знищили російський бомбардувальник та безпілотник.

"Так на Слобожанському напрямку опівночі напоровся на праведний вогонь ППО бомбардувальник, а вдень "попрощався з життям" БПЛА", — йдеться у повідомленні.

Інших подробиць про подію поки що не повідомляють.

До речі, минулої доби українські військовослужбовці ліквідували три ворожі літаки, три БПЛА, один вертоліт, і збили не менше 5 ракет.

Нагадаємо, у Генеральному штабі Збройних сил України озвучили втрати окупантів на сьогоднішній ранок, 26 березня. Українські захисники за період повномасштабної війни з Російською Федерацією знищили понад 16 тисяч осіб особового складу, 575 танків, 117 літаків, 127 вертоліт та безліч іншої ворожої техніки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українські сили протиповітряної оборони продовжують стояти на захисті нашого неба та знищувати літальні апарати супротивника. За 22 березня наші захисники знищили три повітряні цілі на Слобожанському напрямку (Харківський район).

Читайте також, що 16 березня Збройні Сили України відбили атаки противника, який намагався прорвати оборону Чернігова за підтримки авіації та артилерії. В результаті наші військовослужбовці знищили ще один ворожий літак Су-34, який бомбив місто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини