Головна Новини Суспільство події Українська письменниця знайдена мертвою в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська письменниця знайдена мертвою в Москві

Автор книги "Вінценосні" померла від голоду

25 лютого 2021, 08:56 comments1217
Поділіться публікацією:

У столиці Росії,  Москві, в орендованій квартирі було виявлено бездиханне тіло української письменниці Аделіни Шелдон. Дівчині було всього 20 років. Про це інформує видання "МК".

Українська письменниця знайдена мертвою в Москві

Тіло Аделіни знайшов власник орендованої нею квартири - фото: Facebook

За попередньою інформацією причиною смерті молодої письменниці став голод. Протягом цілого року Аделіна вела свій щоденник і робила в ньому замітки про своє голодування. Виходячи її записів, стає зрозуміло, що дівчина практикувала сухе голодування. Тобто, відмову не тільки від будь-яких видів їжі, але і від води.

Повідомляється, що труп Шелдон був виявлений власником квартири, яку орендувала загибла. За його словами, протягом кількох днів Аделіна не виходила на зв'язок, тому він вирішив навідатися до неї та дізнатися особисто, чи все в порядку. Але, зайшовши у квартиру, чоловік побачив її мертвою. Він викликав на місце події поліцію.

Також орендодавець розповів, що тіло письменниці знаходилося недалеко від ліжка. Він також зазначив, що смерть дівчини настала, явно, кілька днів тому. Правоохоронці заявляють, що слідів насильницької смерті на тілі Аделіни немає.

Примітно, що у квартирі практично не було ніяких харчових продуктів. Ймовірно, від голодування дівчині стало погано, але викликати швидку було просто нікому. На сьогодні у даній справі ведеться розслідування. Точна причина смерті поки не була озвучена.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що відомий радянський актор знайдений мертвим у своїй квартирі, а також про те, що помер актор з "Вулиці розбитих ліхтарів". Відома причина смерті знаменитості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини