Головна Новини Суспільство події Українська оперна співачка загинула в Бельгії: що відомо про смерть Елли Петніченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська оперна співачка загинула в Бельгії: що відомо про смерть Елли Петніченко

Співачку збив трамвай

5 листопада 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

В бельгійському місті Льєж у вуличній пригоді зазнала смертельної травми 28-річна наша землячка Елла Петніченко. Коли вона прямувала до зупинки через вулицю, її збив льєзький трамвай.

Українська оперна співачка загинула в Бельгії: що відомо про смерть Елли Петніченко

Співачку збив трамвай (фото з відкритих джерел)

Українка навчалась в Королівській консерваторії  міста Льєж, студіювала там вокал. Про це інформує в соціальних мережах генеральний директор  цієї мистецької установи  Гвідо Джардон.

Він зазначає, що всі колеги, студенти та викладацький персонал висловлюють щирі співчуття рідним та близьким міс Елли Петніченко, називає її блискучою, співаючою студенткою. Вся королівська консерваторія шокована цієї трагічною смертю і сумує з цієї передчасної втрати надзвичайно здібної учениці.

 Наша співуча співвітчизниця мешкала в місті Сіверськ на Донеччині. В Харкові вона навчалась в університеті мистецтв імені І. П. Котляревського.

 Чотири роки тому вона приїхала в Бельгію та вступила до мистецького королівського закладу. В нашій країні в неї є матір.

В бельгійському Льєжі майбутня оперна зірка мешкала одній з бельгійських родин. Елла готувала себе до кар’єри оперної  виконавиці, успішно пройшла відбір в престижному конкурсі молодих співаків і наполегливо готувалась до виступу на сцені в Парижі. Але всім цим планам не судилося збутись.

Знайомі та друзі талановитої співачки з України висловлюють свої співчуття її родині. Вони шоковані цієї трагедією.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Бельгії трагічно загинула українкаПригода сталася неподалік бельгійського селища Надрін (провінція Люксембург). Як стало відомо, 33-річна жінка вирушила у подорож зі своїм чоловіком. Коли вони опинилися біля мальовничого місця, жінка попросила свого коханого доглянути за їх хатніми тваринами, а сама попрямувала до скелі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 листопада 2021, 07:36

В навушниках трамвая не почула ?


Новини