Головна Новини Суспільство події Українська авіакомпанія зробила термінове звернення до Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіакомпанія зробила термінове звернення до Зеленського

Українська авіакомпанія звернулася до президента з проханням про допомогу після того, як від влади вони її так і не змогли дочекатися

8 грудня 2020, 16:05
Поділіться публікацією:

Авіакомпанія МАУ опублікувала в соціальній мережі відкрите звернення до Президента України Володимиру Зеленському. Причиною тому послужила глибока авіаційна криза в Україні, про яку компанія і повідомила главі держави. У той же час в МАУ зазначили, що світове авіаційне співтовариство отримує адресну фінансову підтримку від інститутів влади.

Українська авіакомпанія зробила термінове звернення до Зеленського

ФОТО: З відкритих джерел

"Сьогодні МАУ і вся світова авіація проходить той нещадний до нас період, коли на коліна поставлені пілоти. На жаль, ніяких заходів підтримки авіаційної галузі в Україні до сьогоднішнього дня українською владою так і не було зроблено. У Міжнародних авіалініях України готується проект чергового звільнення працівників, яке торкнеться не менше 140 пілотів ", — йдеться в зверненні до президента України.

У зв'язку з тим, що на сьогоднішній день влада не вжила жодних заходів підтримки МАУ, авіакомпанії довелося безпосередньо звертатися до президента в надії на допомогу з його боку. Все, що у гаранта просить МАУ — це доручити Кабміну негайно розробити програму дій поворотної фінансової допомоги авіакомпанії з метою виплати заробітної плати співробітникам.

Друге прохання МАУ пов'язана з тим, щоб профільному міністерству інфраструктури України спільно з міністерством фінансів України провести переговори про розстрочення заборгованості перед державними підприємствами аеропорт "Бориспіль" і "Украерорух".

Президент поки ніяк не прокоментував звернення авіакомпанії.

Українська авіакомпанія зробила термінове звернення до Зеленського - фото 2

Українська авіакомпанія зробила термінове звернення до Зеленського - фото 3

Українська авіакомпанія зробила термінове звернення до Зеленського - фото 4







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини