Головна Новини Суспільство події Українець привіз з ОАЕ чотири валізи з найновішою моделлю iPhone: митники шоковані
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець привіз з ОАЕ чотири валізи з найновішою моделлю iPhone: митники шоковані

Коли митники вирішили перевірити валізи, то виявили дві сотні новеньких iPhone

27 грудня 2021, 08:38
Поділіться публікацією:

В одеському аеропорту цими вихідними було гаряче: один з пасажирів, який повертався рейсом з ОАЕ викликав підозри у митників своїм багажем. Коли вони вирішили поцікавитись вмістом одразу чотирьох валіз, з якими прилетів одесит, то виявили у них цілу партію незаконно ввезених телефонів компанії Apple. Про це повідомляє прес-служба Одеської митниці.

Українець привіз з ОАЕ чотири валізи з найновішою моделлю iPhone: митники шоковані

Iphone на митниці. Фото з Facebook

40-річний одесит прилетів до міжнародного аеропорту "Одеса" та попрямував "зеленим коридором", не вказавши, що везе з собою цінний багаж, повідомляють митники. До обшуку підозрілого пасажира були долучені, навіть, спецпризначенці СБУ.

"Маючи 4 валізи з партією сучасних девайсів, для проходження митного контролю обрав спрощену систему "зелений коридор". Тобто, заявив своїми діями про відсутність будь-яких товарів, переміщення яких, заборонено або потребує декларування та сплати митних платежів. За фактом порушення порядку проходження митного контролю та недекларування товарів одеськими митниками складено протокол про порушення митних правил за статтями 471, 472 Митного кодексу України,"- йдеться у повідомленні Одеської митниці.

Попередньо вартість партії найновішої та найдорожчої моделі  iPhone 13 Pro Max у кількості 200 штук за ринковими цінами оцінюють у понад 7 млн гривень. Тепер чоловіку за порушення законодавства доведеться відповідати у суді. Швидше за все дороговартісну покупку у чоловіка не лише конфіскують, а й змусять сплатити чималий штраф.

 

Читайте також: Білл Гейтс назвав головну проблему, з якою зіткнеться світ в 2022 році



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини