Головна Новини Суспільство події Українець підозрюється у вбивстві росіянки в Перу: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець підозрюється у вбивстві росіянки в Перу: подробиці

В Перу арештовано українця за звинуваченням у вбивстві російської жінки у реабілітаційному центрі

13 серпня 2024, 14:42
Поділіться публікацією:

В Перу поліція арештувала Івана Кузьміна, громадянина України, за підозрою у вбивстві росіянки Людмили Лазаренко. Це сталося у медичному центрі, де обоє перебували на лікуванні. Про це повідомляють журналісти УНІАН.                                                                         4

Українець підозрюється у вбивстві росіянки в Перу: подробиці

"Я вбиваю демона": у Перу українець убив і розчленував росіянку

Слідство встановило, що в день трагедії, 8 серпня, Кузьмін, в стані наркотичного сп'яніння, вдарив Лазаренко по голові, а потім жорстоко розчленував її тіло. За словами свідків, підозрюваний не припиняв вживання наркотиків навіть під час скоєння злочину. Він продовжував курити над закривавленим тілом жертви. В момент затримання Кузьмін був агресивний, відмовляючись спілкуватися з поліцією та напав на офіцерів.                                                                     

Один із працівників реабілітаційного центру, розповів, що Кузьмін часто брав участь у ритуалах з вживанням мухоморів та інших психоактивних речовин. За його словами, підозрюваний міг вигукувати незрозумілі фрази про боротьбу з "демонами".                 

Суд Перу вирішив взяти Кузьміна під варту на 9 місяців, доки триває слідство.

Читайте також на порталі “Коментарі” — В Папуа-Новій Гвінеї сталися напади членів ворогуючих племен. Банди, які складались переважно з молодих людей атакували два села. Було вбито щонайменше 26 людей, у тому числі 16 дітей. Поліція стверджує, що банда з понад 30 молодих людей також ґвалтувала жінок і дівчат перед тим як влаштувати різанину.                                                                 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини