Головна Новини Суспільство події Українцям пообіцяли повернути гроші через проблеми з трансляцією бою Усика: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям пообіцяли повернути гроші через проблеми з трансляцією бою Усика: що відомо

У сервісі MEGOGO вибачилися за технічний збій перед початком трансляції поєдинку

26 вересня 2021, 21:57
Поділіться публікацією:

Онлайн-Сервіс MEGOGO  приніс свої вибачення і дав обіцянку повернути кошти  своїм абонент-клієнтам, які  через технічні збої не могли подивитись бій між боксером з України  Олександром Усиком та представником Великобританії Ентоні Джошуа.

Українцям пообіцяли повернути гроші через проблеми з трансляцією бою Усика: що відомо

Бій Усика проти Джошуа (фото REUTERS)

  Про цю прикру ситуацію   пресслужба сервісу зробила відповідне   повідомлення в соціальних мережах.

За словами представників MEGOGO, чимало їх абонентів  без зайвих проблем  при хорошій якості перегляду могли слідкувати за цим захоплюючим спортивним поєдинком. Разом з тим, в одному з технічних підрозділів сервісу  стався збій і чимало шанувальників нашого боксера не змогли переглянути бій.  Відновити трансляцію вдалось, але в часовому вимірі це сталось не так швидко, як сподівались глядачі.

Компанія заявила, що затрачені кошти віддасть всім своїм підписникам, які не змогли подивитись цей спортивний поєдинок, де українець виборював звання чемпіона світу. Технічні працівники сервісу вивчають те, що сталось, щоб схожих прикрощів не траплялось в майбутньому.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Усик погрожує побити кривдника Кличка і станцювати гопакаОлександр Усик проведе історичний поєдинок з британцем Ентоні Джошуа. Ціна поразки, як і перемоги в цьому бою, дуже велика, адже на кону титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO та IBO. Усик і Джошуа зійдуться на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" у Лондоні. Правда для українців є одна неприємна деталь — жоден з українських каналів не транслюватиме бій Усик-Джошуа в прямому ефірі.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини