Головна Новини Суспільство події Українців попередили про підроблені продукти в магазинах
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попередили про підроблені продукти в магазинах

За словами Максима Несміянова, потік фальсифікату ніхто не контролює

12 вересня 2021, 19:21
Поділіться публікацією:

В українських магазинах збільшується кількість фальсифікату серед продуктів харчування. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" повідомив виконавчий директор "Союзу споживачів України" Максим Несміянов.

Українців попередили про підроблені продукти в магазинах

Українців попередили про підроблені продукти в магазинах - фото з відкритих джерел

Зокрема, експерт навів у приклад ковбасу. Несміянов зазначив, що в одному зі столичних супермаркетів побачив виріб з позначкою "для дітей". Однак, подивившись документи, у фахівця з'явилися сумніви, що ковбасу можуть вживати діти. Після цього Несміянов вирушив за адресою заводу, зазначеного на упаковці, але його здивувало те, що на зазначеному місці не було продуктового підприємства.

"В країні страшний бардак, просто все гірше, гірше й гірше. Вже і адреси б'ють несправжні! І нікому діла до цього немає. Ось в чому проблема", — зазначив фахівець.

Експерт також обурився і з приводу покарань, які отримують підприємства за реалізацію підроблених продуктів. Зокрема, він зазначив великі молокозаводи, які поставляючи фальсифіковане масло в українські супермаркети, отримують всього 5% штрафу від обігу.

"Якщо ви отримуєте зарплату, ви платите 22% ЄСВ — 18% на прибуток, 1,5% військовий збір. А тут, якщо ви труїте українців, ви платите 5% і вільні. Ні кримінальної відповідальності, нічого", — додав Несміянов.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" говорилося, що курятину, яка повинна була зберігатися у вакуумній упаковці, але розвакуумувалась, не можна купувати, адже таке м'ясо швидко псується. Під час появи сумнівів з приводу свіжості продукції, необхідно попросити продавців надати документи, де вказана дата її поставки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

12 вересня 2021, 21:24

ККК, в множественном числе,пожалуйста)

ККК

12 вересня 2021, 19:26

Мне так нравится эта зеленая жидовская сопля, которая ничего кроме разворовывания страны не делает. Так может Гитлер не так плох был искореняя эту заразу?!!!


Новини