Головна Новини Суспільство події Українців попередили про можливі ускладнення на дорогах 28 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попередили про можливі ускладнення на дорогах 28 грудня

Ситуація на українських дорогах в понеділок погіршиться через погоду

28 грудня 2020, 01:16
Поділіться публікацією:

Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) попереджає українців про погіршення погодних умов в понеділок, 28 грудня, що призведе до погіршення ситуації на дорогах.

Українців попередили про можливі ускладнення на дорогах 28 грудня

Так, пориви вітру в Україні сягатимуть 15-20 метрів на секунду, а у Карпатах швидкість вітру сягатиме 25-30 метрів на секунду. У південних, центральних, західних і північних областях очікується ожеледь, а на дорогах буде ожеледиця першого рівня небезпеки.

Автомобілістів столиці України попереджають про сильні пориви вітру та небезпечну ожеледицю на дорогах вранці у понеділок, 28 грудня.

Крім того, за прогнозами ДСНС по всій території країни можуть спостерігатися порушення руху транспорту на окремих частинах доріг.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні настав небезпечний період, коли можна отримати травми просто вийшовши на вулицю — через ожеледицю. У Міністерстві юстиції розповіли, яку компенсацію і як можна отримати, якщо ви травмувалися на вулиці під час ожеледі. Так, стаття 1 195 Цивільного кодексу України визначає: фізична або юридична особа, яка завдала шкоди каліцтвом або іншим ушкодженням здоров'я фізичній особі, зобов'язана відшкодувати потерпілому заробітку (доходу), втраченого ним внаслідок втрати чи зменшення професійної або загальної працездатності, а також — відшкодувати додаткові витрати, (санаторно-курортне лікування, придбання ліків, протезування, тощо).

Крім того, експерти дали автомобілістам кілька дієвих порад, які допоможуть мінімізувати ризики виникнення небезпечних ситуацій на дорозі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини