Головна Новини Суспільство події Україну охопив ураган, залишивши без світла тисячі будинків
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну охопив ураган, залишивши без світла тисячі будинків

Через дощ і сильні пориви вітру в Україні спрацювали системи захисту ліній електропередач, в результаті чого знеструмлені майже 300 сіл і селищ

18 вересня 2020, 09:13
Поділіться публікацією:

Сьогодні вночі в Україні відбулося погіршення погодних умов — бушував ураган, який залишив без світла тисячі будинків у 291 населеному пункті країни. Про це повідомляє ГСЧС.

Україну охопив ураган, залишивши без світла тисячі будинків

Відомо, що через дощ і сильні пориви вітру в Україні спрацювали системи захисту ліній електропередач, в результаті чого знеструмлені майже 300 сіл і селищ. Найбільше постраждали Чернігівщина (209 населених пунктів), Київська область (73) та Житомирська (12). Зараз на місцях працюють бригади обленерго.

Нагадаємо, сьогодні в Україні повіє справжньою осінню. Як повідомили в Українському гідрометцентрі, похолодання торкнеться абсолютно всіх областей. Прохолодніше всього сьогодні буде в Чернігові, Сумах, Хмельницькому та Житомирі: +12... +14 тепла (а в перших двох обласних центрах ще й дощ). На градус тепліше градусники показуватимуть в Києві. А ось тепліше всього 18 вересня буде на півдні: в Миколаєві і Одесі — до + 22-х, а в Сімферополі — від +22-х до +24-х градусів тепла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини