Головна Новини Суспільство події У зоні ООС сталася надзвичайна подія на блокпості: є загиблий
commentss НОВИНИ Всі новини

У зоні ООС сталася надзвичайна подія на блокпості: є загиблий

Машина мчала в сторону бойовиків

9 лютого 2021, 13:26
Поділіться публікацією:

У зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі сталася надзвичайна ситуація. На блокпості боєць був змушений відкрити вогонь по автомобілю, який рухався в бік позицій бойовиків, водій загинув від отриманих поранень. Про це повідомили на офіційній сторінці ООС.

У зоні ООС сталася надзвичайна подія на блокпості: є загиблий

Зона ООС. Фото: Google

У повідомленні прес-служби сказано, що в 8 лютого, близько полудня, до блокпосту механізованого батальйону в районі села Вікторівка в Донецькій області наблизився цивільний автомобіль ВАЗ 2105, в якому знаходилися двоє людей.

Водій не зупинився і всупереч вимозі військового почав збільшувати швидкість. Боєць зробив попереджувальний постріл у повітря, проте водій продовжив рух у бік позицій бойовиків.

Військові відкрив вогонь на ураження, з огляду на обставини. В результаті декількох пострілів водій і пасажир були поранені. Медики блокпоста надали необхідну медичну допомогу постраждалим і доставили їх в лікарню.

На жаль, водій автомобіля помер від отриманого поранення по дорозі в лікарню. У події розбираються працівники військової служби правопорядку та правоохоронці. Причини та обставини  з'ясовуються.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія за участю регулярних військ РФ і незаконних збройних формувань. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, якою буде роль США у вирішенні конфлікту на Донбасі.

Читайте також, яка доля буде у заблокованих каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини