Головна Новини Суспільство події У Житомирській області п'яний водій збив 16-річну дівчину: вона померла в кареті "швидкої"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Житомирській області п'яний водій збив 16-річну дівчину: вона померла в кареті "швидкої"

Чоловік перебував нетверезим за кермом

31 січня 2022, 20:45
Поділіться публікацією:

В Житомирській області, в населеному пункті Городниця мала місце смертельна автотроща. Водій швидкісного авто, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наїхав на території селища на 16-річну місцеву мешканку. На жаль, отримані травми, виявились смертельними, молода житомирянка пішла з життя в кареті швидкої допомоги, коли її везли до медичного закладу. Про це інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

У Житомирській області п'яний водій збив 16-річну дівчину: вона померла в кареті "швидкої"

ДТП сталася пізно вечері (фото з відкритих джерел)

 За оприлюдненою інформацією, кермувальник іномарки мчав вулицею цього населеного пункту і на швидкості  збив юну мешканку Городниці, яка рухалась їй на зустріч правою стороною.  Представники швидкої шпиталізували  жертву ДТП  до місцевого медичного закладу, але  доставити її в лікарню не встигли. Дорогою вона пішла з життя.

Житомирські поліціянти відразу встановили  підозрюваного в смертельній ДТП. Керував іномаркою 38-річний мешканець житомирської   Городниці, який працює в місцевому лісництві. Поліціянти затримали його  і завезли до лікарні, щоб перевірити, чи вживав він алкоголь. На жаль, порушник правил дорожнього руху  в нетверезому стані сів за кермо легковика і позбавив молоду землячку життя. Результати експертизи показали, що він був добре на підпитку – в його крові знаходилось 2, 4 проміле алкоголю.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Житомирській області автобус із Польщі потрапив у смертельну ДТП. Аварія сталася на автодорозі Київ-Чоп на території Пулинського району. Повідомляється, що 30-річний водій автобуса, який прямував з Польщі до Маріуполя, скоїв зіткнення з автовозом. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини