Головна Новини Суспільство події В Житомирській області 15-річний мопедист потрапив в аварію та загинув: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Житомирській області 15-річний мопедист потрапив в аварію та загинув: що відомо про трагедію

Дитині не було 16 років, тому вона не мала права знаходитися за кермом мопеду

29 жовтня 2021, 19:55
Поділіться публікацією:

В Житомирській області мала місце смертельна автотроща -15 річний кермувальник, не розрахував свій маневр та зіштовхнувся з авто. Підліток під час автотрощі отримав смертельну травму. Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції  Житомирщини.

В Житомирській області 15-річний мопедист потрапив в аварію та загинув: що відомо про трагедію

Хлопець на мопеді зіткнувся з автомобілем Peugeot (фото - поліція Житомирської області)

Смертельний інцидент стався на 120 км автотраси Київ-Чоп неподалік населеного пункту Великі Кошарищі. Юний житомирянин мчав на Hondі. За словами поліціянтів, він здійснював розворот на автостраді і зіштовхнувся з іномаркою.Неї управляв 31-річний  житель області, який рухався в попутному напрямку.  Під час автотрощі  підліток отримав чимало травм, які несумісні з життям і помер  тут же.

 Поліціянти порушили кримінальне провадження і тепер здійснюють досудове розслідування. Воно порушене та кваліфікується за статтею щодо порушення правил безпеки руху.

Житомирські поліціянти  ще раз наголошують, що неповнолітні українці, яким ще не виповнилось 16 років, не мають права керувати мопедами та мотоциклами, адже вони не навчались  і не мають відповідних знань для того, щоб отримати права категорії А1. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Житомирській області автобус із Польщі потрапив у смертельну ДТПІнцидент стався на автодорозі Київ-Чоп на території Пулинського району. Повідомляється, що 30-річний водій автобуса, який прямував з Польщі до Маріуполя, скоїв зіткнення з автовозом під керуванням 40-річного жителя Запоріжжя. Після зіткнення сталося загоряння автобуса, в якому перебувало 25 пасажирів. Усі вони — громадяни України. В результаті події загинув другий водій автобуса, який на момент ДТП відпочивав, ще 11 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Їм знадобилася допомога медиків.

 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини