Головна Новини Суспільство події У Зеленського розповіли, чому бойовики продовжують стріляти під час перемир'я
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, чому бойовики продовжують стріляти під час перемир'я

В Офісі президента заявили, що нові обстріли на Донбасі - це поодиноке явище, тому зараз не йдеться про системну стрільбу

28 липня 2020, 14:45 comments1412
Поділіться публікацією:

Всупереч припиненню вогню на Донбасі, проросійські бойовики продовжують обстріл українських позицій. В Офісі президента України це пояснюють "автономністю" підрозділів противника. Про це пише "РБК-Україна".

У Зеленського розповіли, чому бойовики продовжують стріляти під час перемир'я

Зокрема, в Офісі президента заявили, що нові обстріли на Донбасі — це поодиноке явище, тому зараз  не йдеться про системну стрільбу.

"Причини цієї стрілянини очевидні — деяка автономність незаконних збройних формувань, чиє командування не завжди відразу розуміє важливість припинення вогню або виконує певні провокаційні функції, або навіть людський фактор, коли людина з тієї сторони не може впоратися з емоціями", — зазначили в ОП.

У Зеленського підкреслили, що на випадок подальших обстрілів є рішення в рамках Тристоронньої контактної групи. Підгрупа з безпеки повинна оцінити причини, інтенсивність несистемного вогню та запропонувати дієві заходи покарання.

Нагадаємо, прессекретар Кремля Дмитро Пєсков вказав на умови, які необхідні для повернення Росії в Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини