Головна Новини Суспільство події У Зайцевому після обстрілу горять будинки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зайцевому після обстрілу горять будинки

За словами очевидців, горить мінімум десять будинків

26 липня 2020, 18:25 comments1852
Поділіться публікацією:

Російські найманці на Донеччині обстріляли селище Зайцеве Донецької області. Під час обстрілу загорілося поле, потім вогонь перекинувся на житлові будинки. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У Зайцевому після обстрілу горять будинки

За даними очевидців, горить мінімум десять будинків. На даний момент до гасіння пожежі залучені працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій і військові Збройних сил України.

На запит "Радіо Свободи" у штабі Операції Об'єднаних сил повідомили, що зараз "розбираються в ситуації, і поки ніяких коментарів не буде".

Як раніше повідомляли "Коментарі", завтра, 27 липня, на Донбасі починається безстроковий режим тиші, який був узгоджений на останній онлайн-зустрічі Тристоронньої контактної групи. Як заявив начальник так званої "Народної міліції ДНР" Денис Синенко, "командування відомства отримало відповідний наказ".

"Згідно з досягнутими домовленостями 22 липня на переговорах контактної групи в Мінську, ми переходимо до повного і безстрокового припинення вогню. Всім військовослужбовцям Народної міліції з 00.01 годин 27 липня 2020 року заборонено використання будь-якого озброєння, включаючи стрілецьку зброю", — відзначив він у бесіді з журналістами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини