У запорізькому ТРК на відвідувача напали з ножем (ФОТО)

Потерпілий зараз перебуває в лікарні

У торгово-розважальному комплексі City Mall в місті Запоріжжя стався кривавий інцидент. Одного з відвідувачів вдарили ножем. Про це пише прес-служба ГУНП Запорізької області.

Як з'ясувалося, між 27-річним потерпілим та його кривдником спочатку сталася сварка, яка переросла в бійку прямо на території торгового центру. В результаті конфлікту 35-річний чоловік дістав з кишені ніж і вдарив ним свого опонента. Все це відбувалося на очах у інших відвідувачів, які і викликали на місце події співробітників поліції.

В результаті нападу молодій чоловік отримав серйозні травми: ножові поранення потиличної області голови, а також плеча і закритий перелом основи третьої плеснової кістки. На даний момент потерпілий знаходиться в лікарні під наглядом лікарів.


Зловмисника затримали і доставили у відділення поліції. Було встановлено, що раніше злочинець вже був судимий і відбував покарання. У березні цього року він тільки звільнився з в'язниці. За скоєний злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

У поліції повідомляють, що на даний момент подробиці кривавого події встановлюються. Вирішується питання про обрання нападнику запобіжного заходу.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що на Дніпропетровщині затримали нелюда, який порізав двох дітей своєї колишньої співмешканки ножем. Він переховувався на горищі покинутого будинку. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що під Харковом знайшли мертвою шестирічну дівчинку, яка напередодні безвісти пропала. Її тіло виявили вночі в покинутій будівлі.