Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області знайшли військового повішеним: що відомо про його смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області знайшли військового повішеним: що відомо про його смерть

Правоохоронці не виключають версію самогубства

29 січня 2022, 00:20
Поділіться публікацією:

В місті  Бердянськ Запорізької  області на території  гаража військової частини знайшли повішеного військовослужбовця, що працював за контрактом. Працівники запорізької  поліції не виключають  версію самогубства. Про це інформують "Мелітопольські відомості".

У Запорізькій області знайшли військового повішеним: що відомо про його смерть

Правоохоронці підозрюють, що це могло бути самогубство (фото з відкритих джерел)

 Як повідомляють журналісти  цього видання, мертвого військовослужбовця на території військової частини знайшли 27 січня. Зараз працівники поліції проводять розслідування.

 Попередньо повідомляється, що контрактник покінчив життя самогубством. Але журналісти пишуть, що покійний військовий нікому нічого не казав, зокрема, армійським товаришам. І своєю поведінкою не давав ніяких приводів для турботи про його особистий психічний стан. Біля тіла повішеного та серед його особистих речей не було навіть записки з поясненням про свій вчинок.

 Колеги військового кажуть, що військовий армієць-контрактник не був схильним до стану депресії, нічим не виявляв бажання піти добровільно з життя. Як вони  розповіли, лише недавно він повернувся на місце служби, провівши відпустку з рідними.

 Зараз представники військової  прокуратури здійснюють  розслідування  загибелі  військового  за правовою кваліфікацією ч. 1. ст. 115КК України. Це – вбивство, з позначкою "самогубство".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що військовий з автомату розстріляв десятьох людейВнаслідок трагедії у Дніпрі загинуло п’ятеро військових, ще п’ятьох із пораненнями госпіталізували. Усіма обставинами трагедії займаються слідчі Державного бюро розслідувань та військової прокуратури.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини