Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області чоловік підірвав свій будинок: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області чоловік підірвав свій будинок: яка причина

Двоповерховий будинок у Приморську зруйнований повністю

21 вересня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

У Запорізькій області чоловік підірвав свій будинок: яка причина

Чоловік напустив газу до приміщення, фото Нацполіції

У Приморську власник приватної садиби на вулиці Новицького підірвав своє житло. Про це повідомляють у пресслужбі Національної поліції в Запорізькій області.

Про вибух у будинку 21 вересня рятувальникам повідомили сусіди. На місце прибули оперативні служби. Рятувальники знайшли власника будівлі під завалами. 60-річного чоловіка дістали та передали медикам, які надали йому необхідну допомогу. Потерпілого госпіталізували до міської лікарні.

Відомо, що власник двоповерхового будинку намагався скоїти самогубство та напустив до приміщення газу. Саме через вибух газу зруйнувалася будівля, така попередня версія у слідчих. Чому чоловік вирішив покінчити життя самогубством не повідомляється.

На місці обставини події встановлюють поліціянти Бердянського районного відділу поліції разом з експертами-вибухотехніками та криміналістами. Місце вибуху оглядають правоохоронці. Від вибухової хвилі частково пошкоджено ще чотири будинки, розташовані поруч.

Дані внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та статті 120 (доведення до самогубства) Кримінального кодексу України.

За інформацією рятувальників, від вибуху у будинку постраждав перехожий, який йшов вулицею у цей момент. Чоловіка оглянули лікарі "швидкої".

Портал "Коментарі" повідомляв, що в кількох містах Афганістану прогриміли вибухи. В результаті інцидентів загинули щонайменше троє людей і ще кілька десятків місцевих жителів отримали поранення різного ступеня тяжкості. Відповідальність за вибухи поки не взяло на себе жодне угруповання.

Ми також повідомляли, що на полонині Карпат сталася трагедія.


У Запорізькій області чоловік підірвав свій будинок: яка причина - фото 2
У Запорізькій області чоловік підірвав свій будинок: яка причина - фото 3
У Запорізькій області чоловік підірвав свій будинок: яка причина - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини