Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі п'яна пасажирка "Жигулів" побила поліцейського: чим закінчився інцидент
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі п'яна пасажирка "Жигулів" побила поліцейського: чим закінчився інцидент

Нетвереза пасажирка завдала поліцейському тілесних ушкоджень

28 серпня 2021, 21:20
Поділіться публікацією:

У Запорізькій області, в населеному пункті Таврійське поліцейські вирахували підозрілий автомобіль, який мчав, перевищуючи швидкість. І наказали йому зупинитися.  Тим часом правоохоронцям вчинила  розправу п'яна пасажирка Жигулів, знаючи, що за кермом сидить її чоловік в стані алкогольного сп'яніння. Про цей інцидент повідомляє Нацполіція краю.

У Запоріжжі п'яна пасажирка "Жигулів" побила поліцейського: чим закінчився інцидент

Інцидент трапився біля Запоріжжя (фото з відкритих джерел)

Пригода мала місце на свято Незалежності вже після 20:00 години вечора.

Патрульні спостерігали спочатку за авто, яке, мчало, перевищуючи швидкість, на вулиці населеного пункту. І зупинили його для того, щоб перевірити документи водія. Правоохоронці помітили, що 33-річний водій вживав раніше. як сісти за кермо, алкоголь.

Скласти протокол про адміністративне правопорушення завадила агресивна пасажирка.Вона теж була "під градусом", але раптово почала завдавати ударів іншому поліціянту, причинивши йому тілесні ушкодження.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк" — інформує про покарання агресивної пасажирки  Національна поліція Запорізької області.

Разом з тим, як зазначено на сайті поліції, на водія-порушника складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування у стані алкогольного сп'яніння) та ч. 2 ст. 122 (перевищення встановлених обмежень швидкості руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідство за даним інцидентом триває.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Запоріжжі хочуть ввести "день тверезості".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

koss

28 серпня 2021, 21:38

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- https://s4.lv/extra


Новини