Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі горів дах багатоповерхівки: евакуювали 100 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі горів дах багатоповерхівки: евакуювали 100 людей

Причину займання на даху з'ясовують. З будинку тимчасово виселили усіх мешканців

3 серпня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:








Увечері 2 серпня в Запоріжжі на даху житлового будинку спалахнув вогонь. Про займання на лінію "101" повідомили місцеві мешканці. Про це йдеться на сайті Національної поліції у Запорізькій області.

У Запоріжжі горів дах багатоповерхівки: евакуювали 100 людей

Пожежа на даху будинку в Запоріжжі. Фото з сайту Національної поліції в Запорізькій області

Також більш детальну інформацію про подію розмістила пресслужба Державна служба з надзвичайних ситуацій. Як повідомляється, близько 21:20, на вулицю Сержанта Медвєдєва прибули пожежники. Сто мешканців будинку, який охопило полум'я, були евакуйовані.

Відомо, що вогонь розповсюдився на 450 квадратних метрів даху чотириповерхового будинку. На момент приїзду пожежників почало горіти перекриття будинку. До того ж на даху були складені легкозаймисті будівельні матеріали, оскільки дах збиралися ремонтувати.

Тому пожежникам було важко працювати й гасити вогонь. Ліквідація займання тривала протягом двох годин. Надалі вогнеборці почали проводити превентивні заходи, аби вогонь не перекинувся на квартири.

На місці працювало 60 пожежників та чергували поліцейські й медики "швидкої медичної допомоги". Загасили вогонь близько 23:40. Над ліквідацією пожежі працював штаб на чолі з губернатором Олександром Старухом.

Наразі відомо, що постраждалих в результаті пожежі немає. Мешканців будинку тимчасово відселили у гуртожиток Педагогічного коледжу з речами першої потреби.

Правоохоронці встановлюють причини пожежі. За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки).

Поліції вже відомо, що на місці пожежі напередодні працювали ремонтники підприємства-підрядника.

Як раніше писав портал "Коментарі", під Запоріжжям чоловіка катували та топили у воді. Також портал "Коментарі" повідомляв про масштабні лісові пожежі в Туреччині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини