Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі батьків школярів попросили придбати свічки для бомбосховища на випадок агресії Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі батьків школярів попросили придбати свічки для бомбосховища на випадок агресії Росії

Батьки вважають такі розпорядження дивними і такими, що порушують техніку безпеки

31 січня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

В місті Запоріжжя, в загальноосвітній школі №94 дирекція  попросила, щоб  батьки школярів придбали свічки, які будуть використовуватись в бомбосховищі. Про це інформує "ZaБор".

У Запоріжжі батьків школярів попросили придбати свічки для бомбосховища на випадок  агресії Росії

Батьки вирішили купити ліхтарі (фото з відкритих джерел)

 Трохи дивне, на думку батьків, розпорядження прийняла дирекція  міської одинадцятирічки №94. Вона дала завдання батьківському комітету придбати свічки, які потім будуть використовуватись в бомбосховищі на випадок можливої агресії. Кожен школяр має принести до школи 2 свічки.

Батьки запорізьких школярів здивовані такою вказівкою. Також вони взяли під сумнів це рішення щодо використання свічок в бомбосховищі, бо це – перш за все, безпека їх дітей, які будуть там перебувати. Їх буде багато, в приміщенні, де використовуватимуть свічки.

На їх думку, тут відразу виникає проблема пожежної безпеки. Учні, їх чимале скупчення в одному приміщенні та поруч з ними застосовуватимуть відкритий вогонь від свічок. В яких застарілих методичках дирекція шкільного закладу  вичитала інформацію про те, що саме таким способом можна використовувати свічки для потреб бомбосховища?

Тому представники батьківського комітету прийняли рішення, що свічки потрібно змінити на безпечні для дітей ліхтарики. 

У Запоріжжі батьків школярів попросили придбати свічки для бомбосховища на випадок  агресії Росії - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  чиновники закупили для школярів макарони по 72 грн за кг. В місті Кривий Ріг може визріти черговий привід для корупційного скандалу. Тому, що чиновники відділу освіти Саксаганського району міста закупили для освітянських  та дошкільних установ району макарони, які вартують  72 гривні  за кілограм. Важливо, що ще наприкінці грудня в цьому місті відбулась процедура тендеру  для закупівлі 32 824 кг макаронів для школярів  та вихованців освітніх установ  Саксаганського району.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини