Головна Новини Суспільство події У Закарпатській області залізничники косили траву в снігових заметах (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Закарпатській області залізничники косили траву в снігових заметах (ВІДЕО)

Залізничники косили траву в снігу в селі Пасіка

3 лютого 2022, 22:45
Поділіться публікацією:

В Закарпатському регіоні місцевим залізничникам дали вказівку зимою викосити бур’яни  біля залізничних колій. На відеоролику відзнято, як робітники це роблять, коли сніг доходить їм до колін. Відео  про цю подію оприлюднив в соціальних мережах Євген Чорней.

У Закарпатській області залізничники косили траву в снігових заметах (ВІДЕО)

Відео шокувало Мережу (фото з відкритих джерел)

 Це зафільмовано в населеному пункті Пасіка біля  Мукачевого. На кадрах видно, як працівники в своєму спецодязі косять бур'ян, переміщаючись через снігові кучугури. Мало того, в процесі косіння на вулиці йшов сніг.

"Досить переживати, що зима не відходить, скаржитися, що десь дороги не чистять. Будьте оптимістами, як співробітники УЗ, і готуйтеся до літа", – інформує підпис під відеороликом.

Цей відеосюжет став приводом для сміху та обурення в більшості користувачів  соціальних мереж.

"Шо нового? Завдання і прикази — неадекватні, як і самі керівники", "Було би смішно, якби не було так сумно", "Добре, шо бензин дешевий", "Щоб високий бур'ян скосити та пагонці дерев, приблизно товщиною до 5 мм і висотою до 1 або і вище. Це мій варіант, а як насправді не знаю", "Ха, но се вобще!", "Хіба такоє можливо? А так можна було?", "Що вони там курять",- пишуть користувачі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі комунальники продезінфікували трамвай "святою водою"Згідно з відео, яке виклали в Мережу пасажири трамвая №22, одеські комунальники "очищали" вагон всього 30 секунд, сплескуючи руками на підлогу невідому рідину. За словами інтернет-користувачів, процес нагадував не дезінфекцію, а "освячення" святою водою.

§          



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ВАСЫЛЬ

4 лютого 2022, 00:24

за такие приказы :в феврале коситьтраву,нужно сажать в тюрьму 5-6 лет..


Новини