Головна Новини Суспільство події У Закарпатській області 18-річний хлопець із психічними вадами зарубав свою тітку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Закарпатській області 18-річний хлопець із психічними вадами зарубав свою тітку

Тіло загиблої жінки знайшов її син на Закарпатті

13 січня 2022, 00:40
Поділіться публікацією:

В містечку Виноградів Закарпатської області правоохоронцями затриманий 18-річний місцевий житель. Його підозрюють у тому, що він убив свою тітку. Про це інформує Нацполіція Закарпатської області.

У Закарпатській області 18-річний хлопець із психічними вадами зарубав свою тітку

У хлопця були психічні вади (фото з відкритих джерел)

 Закривавлене тіло рідної матері в  будинку знайшов її син.

За оприлюдненою на сайті поліцейського відомства інформації, зазначається, що поліціянти, які, відразу почали розслідувати злочин, встановили, що до цього криміналу має відношення 18-річний племінник. Юнак має психічні вади  та встановлену групу інвалідності. Коли батьки хлопця померли, його опікуном стала рідна тітка.

 Для того, аби здійснити задумане вбивство, мешканець містечка знайшов сокиру. Нею він і зарубав нещасну родичку. Як стверджують поліціянти, ввечері в будинку, де вони разом проживали, племінник дістав сокиру і наніс тітці важкі рубані рани, які виявились несумісними з життям.

 Зараз 18-річного підозрюваного у важкому злочині працівники поліції розшукали та затримали. Він знаходиться в спецпалаті Виноградівського медичного закладу, де за ним здійснюють нагляд лікарі та є варта поліції. Жителя містечка обвинувачують в скоєнні умисного вбивства.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чоловік зарубав сокирою свою дружину на Чернігівщині. В населеному пункті Кладьківка вночі з 14 на 15 листопада відбулась жахлива сімейна трагедія. Чоловік сокирою вбив свою 32-річну дружину, маму 4 дітей. Троє дітей на власні очі побачили вбивство своєї матері. Сусіди кажуть, що жінка була чудовою людиною та мамою, яка дбала про свою родину і четверо дітей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини