Головна Новини Суспільство події У всіх новобудовах створять бомбосховища: це хочуть закріпити на законодавчому рівні
commentss НОВИНИ Всі новини

У всіх новобудовах створять бомбосховища: це хочуть закріпити на законодавчому рівні

Очільниця "Слуги народу" сподівається, що такі бомбосховища більше ніколи не знадобляться

6 квітня 2022, 20:10
Поділіться публікацією:

В Україні вже почали  розробляти плани відновлення житла та нову інфраструктуру, замість тої,  яку знищили російські окупанти. Про це  повідомила очільниця партії "Слуга народу" Олена Шуляк.

У всіх новобудовах створять бомбосховища: це хочуть закріпити на законодавчому рівні

Цю ініціативу хочуть закріпити у законодавстві (фото: Facebook/Olena Shuliak)

Як вона зазначила, коли проєктуватимуть  нові будинки після закінчення агресії, на спорудження  бомбосховищ будуть звертати особливу увагу. Так само, проєктуватимуть укріплені підземні паркінги, які, коли це буде необхідно, будуть використовуватись в ролі надійного бомбосховища. Цю норму хочуть закріпити  в нових законодавчих нормах.

"Це питання плануємо урегулювати на законодавчому рівні, з прописаними нормами та правилами. Впевнена, це має стати однією з вимог користувачів такого житла та приміщень. Тобто, покупці житла звертатимуть на це увагу — чи є в будинку сучасні безпечні та комфортні бомбосховища та паркінги. Тому як варіант розглядаємо проєктування нових будинків з укріпленим підземним паркінгом, який в майбутньому може виконувати роль надійного бомбосховища", — розповіла лідерка "Слуги народу".

 Олена Шуляк має надію,  що ці військові об’єкти більше ніколи не будуть використовуватись мешканцям нашої країни, але  з причини сусідства з РФ, слід  бути готовими до всього.

Адже такі вимоги ставить перед нашою країною час – щоб існували укриття  в  українських  будинках. Це влада болісно усвідомила, коли почалась агресія  Росії проти українців. Хочеться надіятись, що в майбутньому ці об’єкти не будуть використовуватись за потребою.

"Втім, з такими сусідами-нелюдами доводиться остерігатися. Тому в Україні будуть переосмислювати та перезапускати життєдіяльність постраждалих міст з урахуванням необхідності надійних укриттів", — підсумувала  керівниця цієї політсили.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Олена Шуляк розповіла про дисциплінарну раду.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини