Головна Новини Суспільство події У Вінниці спалахнула багатоповерхівка: пекельне полум’я охопило квартиру на 10 поверсі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вінниці спалахнула багатоповерхівка: пекельне полум’я охопило квартиру на 10 поверсі (ФОТО)

Рятувальники ліквідували пожежу в квартирі багатоповерхівки

1 вересня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

У вівторок, 31 серпня, ввечері у Вінниці на вулиці Ватутіна в одній із багатоповерхівок виникла пожежа. Зайнялась кухня у трикімнатній квартирі, що на десятому поверсі. На місце інциденту негайно викликали рятувальників. Десятки сусідів зібрались під будинком в очікуваннях, адже в будинку проживають сотні сімей. Про це стало відомо із інформації пресслужби ДСНС.

У Вінниці спалахнула багатоповерхівка: пекельне полум’я охопило квартиру на 10 поверсі (ФОТО)

У Вінниці спалахнула багатоповерхівка, фото ДСНС

На виклик одразу направили чергові караули трьох державних пожежно-рятувальних частин міста та штаб оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

"Прибувши на місце події рятувальники встановили, що горить кухня в трикімнатній квартирі на 10-му поверсі. Мешканці сусідніх помешкань вийшли з під’їзду до прибуття підрозділів ДСНС", — йдеться у повідомленні.

На щастя, пожежу вдалось ліквідувати. Полум’я знищило вщент внутрішнє оздоблення приміщення кухні на площі 12 кв.м, побутову техніку та речі домашнього вжитку. Ймовірна причина виникнення загоряння — порушення правил безпеки при влаштуванні та експлуатації побутових газових приладів.

У Вінниці спалахнула багатоповерхівка: пекельне полум’я охопило квартиру на 10 поверсі (ФОТО) - фото 2
У Вінниці спалахнула багатоповерхівка: пекельне полум’я охопило квартиру на 10 поверсі (ФОТО) - фото 3

Як повідомляв портал "Коментарі", у Мілані загорівся двадцятиповерховий хмарочос. Там поживало 70 сімей, квартири яких зруйнувала пожежа. На місці було задіяно 50 пожежників та 15 пожежних автомобілів. Вогонь поширився на нижні поверхи та на понад 20 автівок, що були припарковані біля будівлі. Пожежники гасили вогонь і зовні й зсередини будівлі, адже їм потрібно було дістатися до верхніх поверхів, де вогонь розгорявся більше і більше. Наразі загрози обвалу будинку немає. На місці події проводять аналіз диму на забруднювачі та розвідувальні роботи на поверхах. Причини пожежі з'ясовуються місцевою поліцією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини