Головна Новини Суспільство події У відомого українського гумориста помер 15-річний онук
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомого українського гумориста помер 15-річний онук

Підліток втратив свідомість на спортмайданчику

31 травня 2021, 02:26 comments3051
Поділіться публікацією:

У гумориста і колишнього кандидата на пост мера Одеси Олега Філімонова помер онук. 15-річному Евану Григору стало погано під час гри в баскетбол. Інформацію, яка раніше з'явилася в соціальній мережі, підтвердив сам Філімонов. 

У відомого українського гумориста помер 15-річний онук

Еван Григор (фото з відкритих джерел)

Підліток втратив свідомість на спортмайданчику. Лікарі не змогли його врятувати.

"У мене в родині сталося велике лихо. Сьогодні о 19.10 помер мій онук Еван Григор. Грав в баскетбол на майданчику з друзями. Упав і помер. Швидка намагалася його реанімувати протягом 45 хвилин, але не вийшло. Йому б в серпні виповнилося 16 років. Ось таке горе ", — написав Філімонов.

 Як повідомляли раніше зірка серіалу "Папік", учасниця шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Дарина Петрожицька поділилася особистою трагедією. Відома українська співачка й актриса розповіла, як втратила дитину в 20 років. Про свої переживання Дарина дала відверте інтерв'ю в інтерв'ю Маші Єфросиніної. За словами артистки, вона досі не може прийти до тями від горя, яке пережила кілька років тому. Як розповіла Дар'я Петрожицька, у 20 років вона завагітніла від свого партнера Олексія, який пізніше став її чоловіком.

Дізнавшись радісну новину, пара почала готуватися до весілля і появи в будинку нового члена сім'ї. Але мріям не судилося збутися — на 3 місяці вагітності в артистки стався викидень. В той день Дарина Петрожицька поїхала в гості до мами в Чернігів. Увечері вона відчула себе погано, довелося викликати швидку і терміново госпіталізувати артистку. У лікарні у неї почалася кровотеча. Лікарі виявилися безсилі, і Дарина Петрожицька втратила дитину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини